2013. február 11., hétfő

Hajprojekt helyzetjelentés

Haladok ám szépen a hajprojekttel, hoztam egy kis helyzetjelentést és az eddigi eredményeket mutatóba.

A projektben sarkalatos pontnak számított a vágás és a festés. A festékekről majd hozok egy külön bejegyzést, egyelőre csak szeretném megmutatni, hogy milyen fazonú és színű lett a hajam. A fodrász nagyon rövidre szerette volna vágni, de mikor mondtam neki, hogy tulajdonképpen én növeszteni szeretném, egy olyan fazont választott, ami ugyan nem túl látványos, de cserébe nem kell hetente fodrászhoz futkorásznom vele, ha elkezd nőni.

Hajszínben nagyon sokat vacilláltam a sötét barna és a sötét vörös között. Végül a vörös iránti szeretetem győzött, és egészen elégedett vagyok az eredménnyel.

A szilikonmentes samponokat is elkezdtem használni, és pár mosás után G. és M. is megjegyezte, hogy sokkal szebb és csillogóbb a hajam. Szerintem ez együttesen köszönhető a pakolásnak, a samponnak és a vágásnak. Sőt, tudom, hogy fura, de mintha a festés is jót tett volna. Nem tudom, hogy ez csak időszakos látványelem, vagy tényleg használt valamit. Mondjuk az eredeti sötétszőke fakóság eltűnt, és igazából nekem ez volt az egyik célom a festéssel, így a dolog maximálisan bejött.

No de lássuk a képeket!

 Vakus kép, de láthatjátok, mennyire csillogó, egy nappal hajmosás után, három nappal a festést követően.
 Természetes "fényben" készült kép, ezen látszik leginkább a hossza, kifésülve épp vállig ér. Sajnos ezeken a képeken látszik, hogy bizony van egy kis gerincferdülésem is, majd erre is akarok valami megoldást keresni egy másik projekt keretében.
Itt pedig a frizura maga látható. A fülbevaló egyébként Rixartos, ami nem a legolcsóbb üvegékszer, ellenben a legjobb minőségű azok közül, amikkel eddig dolgom volt.

Hogy tetszik, mit szóltok? Ti mit használtok hajápolásra?

3 megjegyzés:

  1. Saját készítésű, kifejezetten hajmosásra való, szappant használok, ill. használunk. Öblítésnek az almaecetes jött be.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A samponszappanról én is jókat hallottam, egyszer mindenképpen szeretném kipróbálni:).

      Törlés