2013. március 20., szerda

Cím nélkül

Először is szeretném kezdeni egy közérdekű bejelentéssel! A pécsi Árkádban levő Rossmannban (szóval gondolom a többiben is) 250 Ft-ért árulják a Lovely lakkokat, szinte az összeset. Vagy valami nagy dobásra készül a cég, vagy nem tudom, de szerintem ez elég baráti, főleg, hogy van néhány azonnali szerelem szín is.

A másik nagy kérdés az lenne, hogy mennyire szeretitek ezeket a nagy lélegzetvételű bejegyzéseket? Mert bevallom elég sok energiát és főleg időt vesz el egy-egy bejegyzés elkészítése. Szívesen csinálom, de ha nincs rá túlzott igény, akkor lehet, hogy az időt és - ha nem is a minőséget - a terjedelmet beáldozom a sűrűbben megjelenő, könnyedebb témájú posztokért. Ehhez viszont szeretném kérni a segítségeteket! Ha már irányultságban az életmód helyett a beauty írások felé navigálok, szeretném tudni, miről olvasnátok szívesen, milyen jellegű posztokat látnátok.

Köszönöm a segítséget, és terveim szerint még a héten jövök az E-Bay-es második bejegyzéssel, továbbá a hajfesték és Alterra teszttel.

2 megjegyzés:

  1. Személy szerint a hosszabb bejegyzések is érdekelnek, szerintem úgy írd a blogot, ahogy kedved tartja, én azért lettem ovlasód, mert tetszik, amit csinálsz.

    A lakkokat pedig sajnos én is megtaláltam, és ennyi pénzért nem hagyhattam ott néhány gyönyörűséget :-)

    VálaszTörlés
  2. én is szeretem a hosszabb bejegyzéseket is :)

    VálaszTörlés