2013. április 2., kedd

Lovely, Reader, játék, Glamour, Púder

Úgy döntöttem, hogy bár rövidke, pár mondatos bejegyzésekben megoszthatnám veletek a következőket, de a gyors helyzetjelentő posztok nem is igazán posztok, szóval összefoglalva-ömlesztve fogjátok kapni a jártam-keltemben érdekességeket, néhány személyes aprósággal megspékelve. Így az én ízlésemnek is elég mondandó szorul egy-egy bejegyzésbe. A hasonló kaliberű bejegyzéseket a napiapró címke alatt találjátok.

  • A Lovely nagyon készül valamire körömlakk fronton, ugyanis a Rossmannban ma 129 Ft-ért láttam az összes lakkjukat, beleértve a Moulin Rouge kollekciót is. Gyakorlatilag utánunk hajítják ezeket a termékeket, és bevallom, még így is csak egy fehér színnel távoztam most, mert az ugye alaplakk, és hát kellett is. Az az igazság, hogy már a 250 Ft-os áron beszereztem azt a pár színt, ami tényleg tetszett, a Lovely számomra nem elég izgalmas színileg és formailag sem, és a minősége is valahol az új Essence-t hozza, ami nem győzött meg. Az ára viszont tényleg verhetetlen. Remélem, a nagy dobás az lesz, hogy csiszolnak valamit a hibákon. Minden esetre várom a fejleményeket, ti pedig nézzetek körül, hátha találtok kedvetekre valót. 
 
  • A Google Reader megszűnik sajnos. Eleinte pánikoltam,  aztán megpróbáltam megkedvelni a Freelyt, meg utána is olvastam a lehetőségeknek például ITT, aztán végül mégis a Bloglovin mellett döntöttem. Előnyei többek között, hogy Facebook accounttal is működik, és hogy egy az egyben importálható a Google Readeres bloglistánk. Ennek ellenére úgy döntöttem, hogy nagytakarítást végzek a több százas listán, és tiszta lappal csak a ténylegesen olvasott blogokat fogom feltenni az új olvasóba, a régiek pedig megmaradnak nyár elejéig, aztán pedig búcsút veszünk egymástól. Tavaszi nagytakarítás blogger módra:)! Már csak azt kellene kitalálnom, hogyan lehet az oldalsávomba bloglovin követő modult építeni...remélem, továbbra is olvasóim maradtok!
 
  •  Nemsokára megejtjük a játék sorsolását, kis türelmet kérünk, a húsvét bezavart, de ígérem, igyekezni fogunk:)!
 
  • Április 12-14-ig Glamour napok, néhány helyen még kapható a kuponokkal teli újság. Én idén azt hiszem, kimaradok a szórásból, de ti ne habozzatok megosztani velem is, mit sikerült zsákmányolni! ITT találtok segítséget üzletkereső formájában, Via pedig ITT gyűjtötte össze, milyen kedvezményekre számíthatunk. Ne feledjétek, csak tudatosan!

  •  Új beauty blog és linkgyűjtemény jött, látogatott, és ennek köszönhetően egyre többen győznek, főleg az olvasók, hiszen együtt láthatják kedvenc blogjaik leghasznosabb és legfrissebb posztjait! A neve PúderPamacs, és ITT elérhető!
Remélem, hasznosnak találtátok ezt a kis összefoglalót, amint lesz valami aktualitás, jövök hasonlóval!

2 megjegyzés: